Printen

Kwaliteit

Kernkwaliteiten en Kernwaarden


Kwaliteiten

Noorderlicht GGZ biedt GGZ-behandeling die voldoet aan de landelijke richtlijnen die vastgesteld zijn door het Trimbosinstituut en het zorginkoopbeleid van Zorgverzekeraars.  De behandelprogramma’s en zorgpaden van Noorderlicht GGZ zijn samengesteld op basis ven bewezen wetenschappelijke kennis.

 

Kernwaarden

– Innovatief 
Behandelaren van Noorderlicht GGZ zijn gedreven in het bieden van goede behandeling aan hun cliënten. Daarom zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe werkwijzen en nieuwe behandelmethoden   die zelfregie, empowerment en (maatschappelijke) participatie van cliënten versterken en daardoor de zorgconsumptie verminderen.

– Resultaatgericht 
De behandelaren van Noorderlicht GGZ werken methodisch en zij hebben (wetenschappelijke) belangstelling voor het meetbaar maken van behandelresultaten.

– Deskundig 
De behandelaren van Noorderlicht GGZ zijn ervaren hulpverleners en kunnen zelfstandig hoogwaardige GGZ behandeling bieden. Deskundigheid bestaat uit een goede opleiding gevolgd door een   ruime ervaring in verschillende werkgebieden en vormt de ruggengraat van een goede zorgorganisatie. Wij hebben er dan ook voor gekozen om hoofdzakelijk te werken met hulpverleners die al jaren werkervaring hebben in de GGZ. 

Onze behandelaren zijn allen BIG-geregistreerd.